Mehanska zaščita stekla

Uporaba zaščitnih materialov za stekla povečuje učinkovitost in varnost obstoječega stekla v stavbah in vozilih. Ti folijski materiali izboljšajo zunanji videz zasteklitve in povečujejo udobje ter zaščito uporabnikov.

 

Poleg varnostne komponente, folijski materiali SafetyZone v kombinaciji z SolarZone serijo, pripomorejo pri odbojnosti sončne energije in toplote in zmanjševanju škodljivega UV sevanja. S tem poleg varnosti in zaščite pripomorejo tudi k višji energetski učinkovitosti zgradbe  ali objekta. 

 


 

Varnostne in zaščitne folije za steklo - SafetyZone

Večslojni poliester predstavlja osnovno sestavo zaščitnega materiala za steklo SafetyZone. Materiali ob pravilnem nanosu na steklo delujejo, kot zaščitni sloj, ki varuje stekleno površino pred razbitjem na delce. S tem se zmanjša nevarnost poškod uporabnikov in premoženja pred razbitim steklom.

 

hanita safety zone

  

Struktura materiala ščiti steklo pred razbitjem in s tem občutno pripomore pri preprečevanju hitrih vlomov in poškod povzročenih zaradi razbitega stekla. Različne vrste materialov SafetyZone omogočajo najrazličnejše aplikacijske možnosti.

 

 

- Vzgojno-izobraževalne ustanove,

- banke, pošte, zavarovalnice, 

- visoko varnostne zgrabe ali objekti, 

- Bolnišnice in zdravstveni domovi, 

- policijske postaje in vojaški objekti

- ...

 

Raznovrstnost zaščitnih materialov za stekla SafetyZone omogoča aplikacijo na najrazličnejše zasteklitvene sisteme. S to pestro paleto izbora so materiali primerni prav za vsako okno, izložbo, nadstrešek, vrata ... 

 

V kombinaciji z termoreflektivnimi komponentami serije SolarZone pa poleg varnosti, pridobimo še atraktivni izgled ter zaščito pred soncem.

 

Video vsebine:

Partnerji

   


Logo RSN MEDIA

  


 

logo ikonos

  


 

hanita logo

  


 

JEPA logo

 


 

info-kod

 


  

Kobiinterieri logo