Vizualne komunikacije

 

 

Grafične storitve

Mrežna povezanost z našimi partnerji nam omogoča, da izkoristimo naše znanje in znanje naših sodelavcev. Tako vam lahko na enem mestu ponudimo celovit nabor storitev, produktov in končnih izdelkov.

 

Projektna naravnanost našega poslovnega modela se odraža v celovitosti naše ponudbe. Od oblikovanja projektnega koncepta, do same izvedbe oziroma realizacije. S pomočjo večletnih izkušenj svetujemo in izvedemo celoten projekt.

 

S tem načinom dela, smo kos tudi najzahtevnejšim naročnikom. Inovativnost naših sodelavcev in sodelovanje s partnerji na mednarodni ravni, nam omogoča konstanten razvoj na področju vizualnih komunikacij.

 

 

Poleg unikatnih izdelkov pa se v naši ponudbi najdejo tudi standardne rešitve. Poseben poudarek na standardnih rešitvah smo izpostavili na področju promocijskih sistemov in grafičnih stroritev povezanih z opremo sejemskih, konferenčnih postavitev in opremo notranjih interierov. Standardne rešitve  dopolnjujejo našo ponudbo konferenčnih in sejemskih rešitev.

 

 

 

Identifikacijske rešitve

Identifikacija pomeni razpoznavnost in razpoznavnost, prepoznavnost.

Identiteto posameznika ali podjejta definira tudi njegova zunanja prepoznavnost. Nabor identifikacijkih rešitev na področju grafičnih izdelkov (promocijski ter označevalni sistemi, vizitke) nadgrajujemo z izdelavo kartic in izkaznic ter medijev za avtomatsko identifikacijo.

 

 

 

 

Kartice in izkaznice

Za izkazovanje identitete, stanja ali usposobljenosti nosilca oziroma uporabnika največkrat uporabljamo PVC kartice. Najrazličnejše kartice z ali brez strojno čitljivih nosilcev podatkov so standardni del našega asortimana in naših rešitev.

 

Različne tehnike tiska in avtomatske obdelave podatkov nam omogočajo izdelavo najrazličnejših tipov kartic za vse vrste uporabnikov. Članske, službene, akreditacijke, identifikacijske, šolske in reklamne kartice izdelujemo skaldno z mednarodnimi standardi. Dodatki h karticam so nosilci, ovitki, obeski, priponke in ovratni trakovi, ki omogočajo in olajšujejo uporabo kartic in izkaznic.

 

 

 

 

Avtomatska in radiofrekvenčna identifikacija

Različni strojno čitljivi elementi so del našega vsakdanjika že vrsto let. Magnetna steza, klasična ali novejše dvo in celo tro dimenzionalne črtne kode, kontaktni ali brezkontaktni čipi so najpogostejši načini avtomatske identifikacije. Nosilni mediji za strojno čitljive medije so različni (kartice, obeski, nalepke, itd.)

 

Pri razvoju rešitev smo uporabljamo različne rešitve povezane z avtomatsko idenitifkacijo. Tako v naši ponudi, poleg najrazličnejših medijev najdete tudi strojno opremo za odčitavanje strojno čitljivih elementov ter programske rešitve, ki jim identifikaciji dajejo pomen.

 

Preberi več

 

Radiofrekvenčna identifikacija je tehnologija, ki preko radijskih valov prenaša informacije od oddajnika do prejemnika. Pri nas srečujemo RFID (radiofrekvenčnime) rešitve povezane predvsem v povezavi s programskimi in strojnimi rešitvami kontrole pristopa in evidence delovnega časa. Tehnologija sicer nosi potencial za uporabo tudi v drugih panogah in rešitvah, vendar je cenovna primerjava z drugimi načini avtomatske identifikacije, predvsem klasične črtne kode, še vedno ovira za širšo uveljavljenost te tehnologije.

 

 

Partnerji

   


Logo RSN MEDIA

  


 

logo ikonos

  


 

hanita logo

  


 

JEPA logo

 


 

info-kod

 


  

Kobiinterieri logo