Kontrola pristopa

 

Varnostni razlogi običajno botrujejo omejitvi gibanja na področju zgradb ali drugih prostorov. Kontrola pristopa so programske in strojne rešitve, ki običajno s pomočjo avtomatske identifikacije uporabnikov, omejujejo prehode znotraj zaprtih sistemov, podjetij, ustanov ali stanovanjskih objektov.

 

Z uporabo rešitev kontrole pristopa zmanjšujemo nevarnost dostopa nepooblaščenih uporabnikov do prostorov ali vsebin, ki jih želimo zaščititi. Rešitve povezane z avtomatsko identifikacijo in kontrolo pristopa se običajno povezuje ter uporablja v kombinaciji z sorodnimi rešitvami.

 

 

 

Evidentiranje prisotnosti in delovnega časa

Strojno čitljivi elementi ali biometrične  razpoznave so prav tako primerne za programske in strojne rešitve povezane z beleženjem prehodov, prisotnosti in delovnega časa. Evidence delovnega časa so programske rešitve, ki v povezavi s strojno opremo, bolj ali manj uspešno beležijo delovni čas uporabnikov, skladno z notranjimi pravili sistema. Pridobljene podatke je mogoče avtomatsko obdelovati in izvažati v različnih oblikah za povezovanje s kadrovskimi, računovodskimi ali drugimi programi, ki so v uporabi znotraj sistema.

 

Kako lahko uporabljamo kontrolo pristopa in evidentiranje prisotnosti tudi drugače ...

Partnerji

   


Logo RSN MEDIA

  


 

logo ikonos

  


 

hanita logo

  


 

JEPA logo

 


 

info-kod

 


  

Kobiinterieri logo