Splošni pogoji

 

AVTORSKE PRAVICE

 

  • Vsebine, objavljene na spletnem mestu www.p2pinzeniring.si, so last P2P Inženiring d.o.o. in so avtorsko zaščitene. Uporabnikom so na voljo samo za lastno osebno rabo in jih ni dovoljeno razmnoževati, distribuirati ali prodajati.

 

 

OMEJEVANJE ZASEBNOSTI

 

  • V podjetju P2P Inženiring d.o.o. si prizadevamo za kakovost, pravilnost in ažurnost podatkov na spletnem mestu www.p2pinzeniring.si, vendar pa ne jamčimo za točnost oz. ustreznost podatkov ali za nedelovanje portala.
  • P2P Inženiring d.o.o. ne prevzema odgovornosti za neprijetnosti ali škodo, ki bi uporabnikom nastala zaradi morebitnih napačnih, pomanjkljivih ali drugače neustreznih podatkov na spletnem mestu www.p2pinzeniring.si Prav tako ne prevzema odgovornosti za okužbe z virusi ali za druge okužbe ali dejanja, ki imajo škodljive lastnosti.
  • P2P Inženiring d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino na spletnem mestu www.p2pinzeniring.si, delno ali v celoti, vključno s temi pravnimi obvestili, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

 

 

VAROVANJE ZASEBNOSTI

 

  • Zasebnost uporabnikov na spletnem mestu www.p2pinzeniring.si je za P2P Inženiring d.o.o. najvišjega pomena. Ta izjava o varovanju zasebnosti opredeljuje zbiranje in uporabo podatkov o obiskovalcih spletnega mesta.
  • Večina vsebin na portalu je dosegljivih brez zbiranja osebnih informacij o uporabniku. Edine informacije, ki jih zbiramo med splošnim obiskom, so podatki iz standardnega strežniškega dnevnika, ki se uporabljajo za analizo uporabe in izboljšanje uporabnosti portala. Med njimi ni osebnih podatkov.
  • Pri pregledovanju spletnih strani strežnik v vašem računalniku v tako imenovanem piškotku (cookieju) shrani delčke informacij, ki niso osebne narave in se uporabljajo za prijaznejšo uporabo portala. Ko na vašem računalniku zaprete vse spletne brskalnike, uničite tudi vse piškotke, ki jih je spletno mesto www.p2pinzeniring.si začasno shranil na vašem računalniku. Svojemu brskalniku lahko naročite, da vas opozori vsakič, ko vam strežnik pošlje piškotek ali mu spremenite nastavitve, da ne sprejema piškotkov.
  • Za pošiljanje povpraševanja morate vpisati svoje podatke, v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov zato potrebujemo dovoljenje uporabnika. Kadarkoli lahko zaprosite da vaše kontakte izbrišemo, v tem primeru nam pišite na naš info naslov.
  • Podatke ki jih pustite zbiramo zgolj v namen ki je opredeljen na kontaktnih formah, in ga bomo uporabili izključno za kontaktiranje osebe v namen ki ga je navedel pri pošiljanju povpraševanja.
  • Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Partnerji

   


Logo RSN MEDIA

  


 

logo ikonos

  


 

hanita logo

  


 

JEPA logo

 


 

info-kod

 


  

Kobiinterieri logo